Ringe Efterskoles Elevforening

Du er her:   Hjem > Elevmøderne > Elevmødet 2019
top
Page
Menu

Elevmødet 2019

 

 Jubilæumsbilleder Download
   

 

Elevmødet 2019 blev knap den success vi plejer, når det drejer sig om antal tilmeldte jubilarer og det skyldes selvfølgelig, at vi, med kort varsel, var nødt til, at flytte mødet fra den 11. til den 4. maj., men når både Ringe Kommune og politiet har givet tilladelse til afspærring af ALLE veje og stier rundt om både efterskole og friskole, ja så var vi altså oppe i mod højere magter.

Ser vi bort fra det, havde alle 154 jubilarer en fin dag og fik en super lækker middag bestående af grillstegt pattegris og en masse forskellige salater.

Vejrudsigten lovede ikke godt, men vejrguderne var alligevel med os og valgte, at holde pause med regnen, på de helt rigtige tidspunkter. Jubilar-fotograferingen blev, traditionen tro, gennemført på bålpladsen og i dejligt solskin. Når vi skulle op i hallen og se gymnastik, foregik det også i tørvejr, så alt i alt en rigtig fin dag, hvor det kun regnede når vi var indendørs.

Da aktiviteterne gik i gang, var det en anden sag. Dem der skulle spille fodbold, endte midt i en ordentlig byge, så det var en fugtig omgang.

 

« forrige top næste »
top
Page
Menu
top
Page
Menu

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login