Ringe Efterskoles Elevforening

Du er her:   Hjem > Elevmøderne > Elevmødet 2024
top
Page
Menu

Elevmødet 2024

Jubilæumsbilleder Download

 

Det er svært ikke at gentage sig selv, for endnu engang, blev elevmødet afholdt på en lun dag. Det var måske ikke en skyfri himmel, men termometeret sneg sig alligevel op omkring de 20 grader.

Der var 227 tilmeldt til jubilæumsfrokosten og som vi plejer, startede dagen med velkomst og morgensang i musikhuset.

Efter morgensang blev jubilarerne fordelt rundt om på skolen og snakken gik som sædvanlig lystigt. 

Køkkenet havde igen kreeret noget dejlig mad og hvis der var nogen, der gik sultne fra jubilæumsfrokosten, så var det i hvert fald deres egen skyld.
Under frokosten fortalte forstander Thomas om de om-/tilbygninger, der er planer om. En ny bygning med 6-8 elevværelser, ny foredragssal og en omfattende ombygning af de gamle omklædningsrum ved spejlsalen, således at toiletterne er det eneste der står tilbage, men i renoveret stand. Omklædningsfaciliteterne flyttes til området bag spejlsalen, der også bliver fuldstændig
 renoveret.

Det forventes, at byggeprojektet påbegyndes i løbet af kort tid og på skolens hjemmeside, vil vi sikkert kunne følge med og se, hvorledes byggeriet skrider frem. 

Klokken 13.30 var der, som sædvanlig, sang og musik samt gymnastikopvisning i hallen.
Skolens musiklinje spillede 2 numre, hvilket satte gang i publikum. De 2 piger i front, kunne virkelig deres kram, så vellykket underholdning.

Efter musikken skulle vi se, hvad eleverne og rex-holdet havde øvet hele vinteren og vi må sige, de har været flittige. Begge hold lavede et par rigtige flotte opvisninger, hvilket udløste mange klapsalver fra et veloplagt publikum.

Generalforsamlingen var som sædvanlig dårligt besøgt. Kun 11 havde fundet vej til foredragssalen, men det forhindrede ikke en god debat.
Regnskabet viste et lille overskud på kr. 3.013,02, hvormed elevforeningens formue er blevet til kr. 369.602.33.
Formuen er, gennem mange år, skabt ved nogle heldige investeringer, men da elevforeningen har ikke brug for så mange penge,
luftede bestyrelsen tanken om, at bruge en stor del af dem i forbindelse med ombygningen af skolen. Det kunne f.eks. være noget inventar til den nye foredragssal. Der var stor enighed om, at det var en rigtig god ide, så nu venter vi bare på, at skolen kommer med nogle ønsker.

Efter generalforsamlingen og kaffepausen gik mange af elevmødedeltagerne ud til de forskellige aktiviteter - andre blev siddende og hyggesnakkede.

Elevmødet sluttede lige så flot som det startede - endnu en rigtig dejlig dag på vores "gamle skole".

 

« forrige top næste »
top
Page
Menu
top
Page
Menu

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login